Iedere dag de lekkerste macarons in Zuid Holland, Voorschoten, maar desgewenst ook bezorgd!

Gekoeld bezorgen binnen heel Zuid-Holland

Koektails voor horeca en particulier

Twintig jaar horeca en smaak op het hoogste niveau zijn de fundering van Koektails. Sinds 2011 leveren wij vooral macarons aan de horeca in Zuid- Holland.  Andere patisserievormen zijn echter ook altijd bespreekbaar.

Onze grote liefde is patisserie en in het bijzonder macarons, die wij wekelijks leveren aan de horeca binnen Zuid-Holland. Door altijd kritisch te zijn verlaten alleen de beste producten onze bakkerij. En dat werpt gelukkig vruchten af.

Sinds 1 juli heeft Koektails een geheel vernieuwde bakkerij in Voorschoten, waar op afspraak ook producten afgehaald kunnen worden. Hoe tof is dat?!

Koektails draait om samenwerkingen, vooral met de horeca, om nieuwe smaakideeën werkelijkheid te laten worden. Creativiteit en vaardigheid maakt het soms onmogelijke mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het gouden ei en het “hit me”dessert. Deze zijn binnenkort te bestellen voor thuis. Houd de website dus goed in de gaten!

Neem graag contact op via het onderstaande contactformulier voor de mogelijkheden in uw gelegenheid en geef uw wensen aan.

Bezorgen is voor particulieren natuurlijk ook mogelijk. Kies uw voorkeursverpakking macarons en/of kies uit het basisassortiment macarons, of 1 van de andere producten in de webwinkel en volg de betaalmogelijkheden en vul de adresgegevens in, dan komen we uw bestelling gekoeld en maar al te graag brengen!

Wij maken

Macarons

“Voor elke client creëren wij een geschikt assortiment. Dit kan een standaard of volledig op maat gemaakt assortiment zijn.”

Een uniek product, ambachtelijk gemaakt

Hoe wij u kunnen helpen

100%
ambacht met aandacht

100% aandacht en ambacht zorgt voor de unieke smaak voor jou!

Custom made
macarons

Samen met u maken we unieke macarons. Co-creatie en interactie zijn belangrijk voor ons.

Classics

Vanaf de basis naar een speciaal resultaat naar wens.
Wilt u meer weten?

Wij bellen u graag terug